طراحی سایت

طراحی وب زمینه ای است که شامل رابط های دیجیتالی مانند وب سایت ها، برنامه های کاربردی و خدمات می شود. متخصصان حوزه وب، با استفاده از کد زبان هایی مثل HTML، CSS و JavaScript وب سایت هایی را برای تجربه دیجیتالی کاربران طراحی می کنند. معمولا هدف از این کار کمک به کسب و کارهای اینترنتی برای رسیدن به تارگت هایی مثل افزایش فروش، ارائه خدمات و برندسازی است.

در عصر تکنولوژی برای رسیدن به موفقیت قطعا راه کسب و کار شما به گوگل و اینترنت خواهد افتاد. شما وارد دنیای رقابت بسیار بزرگی خواهید شد از این رو باید سعی کنید خود و کسب و کارتان را در دل گوگل جا کنید و اعتماد موتورهای جستجو و کاربران آن را به دست آورید. 

طراحی سایت در شیراز5

اجازه دهید تیم متخصص ما

زمان کمی دارید؟ کارشناسان ما حضور دارند که به شما مشاوره بدهند تا همین امروز پروژه طراحی وب‌سایت خود را شروع کنید.

همین حالا با ما تماس بگیرید:

044-33481841

 

طراحی سایت

طراحی سایت همانطور که می دانیم، طراحی وب برای اینترنت ضروری است. در این مقاله یاد می گیرید که این حوزه شامل چه چیزهایی می شود و دلایل اهمیت و مهارت های مورد نیاز طراحی آن چیست. مواردی که در این مقاله مطالعه می کنید:

  • طراحی سایت چیست؟
  • طراحی گرافیک سایت
  • طراحی رابط کاربری (UI)
  • طراحی تجربه کاربری (UX)
  • انواع سایت ها
  • برنامه نویسی برای سایت اختصاصی
  • سایت ها و قالب های آماده
  • ساختار URL
  • خرید هاست
  • بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
  • هدف از طراحی سایت
  • اهمیت طراحی سایت
  • مزایای طراحی سایت
  • در طراحی سایت به چه نکاتی توجه کنیم؟
  • بدترین اشتباهات طراحی وب
  • قیمت طراحی سایت
  • مهم ترین مهارت ها برای طراحی وب سایت
طراحی سایت

طراحی سایت

طراحی سایت چیست؟

طراحی وب زمینه ای است که شامل رابط های دیجیتالی مانند وب سایت ها، برنامه های کاربردی و خدمات می شود. متخصصان حوزه وب، با استفاده از کد زبان هایی مثل HTML، CSS و JavaScript وب سایت هایی را برای تجربه دیجیتالی کاربران طراحی می کنند. معمولا هدف از این کار کمک به کسب و کارهای اینترنتی برای رسیدن به تارگت هایی مثل افزایش فروش، ارائه خدمات و برندسازی است.

طراحی گرافیک سایت

گرافیک سایت شامل همه چیز، از رنگ ها و فونت ها گرفته تا طرح کلی صفحات را شامل می شود به استفاده از تکنیک های طراحی گرافیک در وب سایت می پردازد. طراحان گرافیک سایت باید جنبه های مارکتینگ یک وب را با معیارهای زیبایی شناختی متعادل کنند. از دیگر اهداف آنها تلاش برای احتمال رتبه یافتن سایت در نتایج گوگل است و لذا گرافیک سایت جنبه تبلیغاتی دارد.

طراحی رابط کاربری (UI)

UI بطور کلی به هرچیزی که به عنوان واسطه بین کاربر و سیستم یا وب سایت عمل می کند، می پردازد. در واقع رابط کاربری شامل رنگ و قالب عناصر وب سایت، فونت متون و سایز تصاویر و دیگر ویژگی های بصری صفحات وب سایت می شود و هدف از آن، ارائه یک رابط ساده، شهودی و سازگار با ویژگی های مخاطب است.

طراحی تجربه کاربری (UX)

متخصص طراحی تجربه کاربری، وظیفه ایجاد یک تجربه واقعا ارزشمند را برای کاربر برعهده دارد. این امر، با بررسی نیاز های مخاطب و ارائه UX متناسب با آن میسر می شود. تعامل با کسب و کار شما باید همیشه یک لحظه مثبت برای کاربران باشد، بطوری که هیچ مانعی نداشته باشند و همیشه به اهداف خود دست پیدا کنند.

انتخاب ابزار طراحی وب سایت
دو راه اصلی برای طراحی وب سایت وجود دارد: استفاده از یک برنامه دسکتاپ یا استفاده از سازنده وب سایت. ابزاری که شما تصمیم به استفاده از آن دارید بر اساس اندازه تیم، بودجه و نوع سایتی که می خواهید بسازید و الزامات فنی آن بسیار متفاوت است. در این مقاله pagecloud و افرند وب می توانید تمامی موارد ذکر شده در مورد طراحی سایت را برسی کنید.

طراحی سایت 1

طراحی سایت 1

انواع سایت ها

سایت ها به دو روش استاتیک (ایستا) یا داینامیک ( پویا) طراحی می شوند.
استاتیک: در سایت استاتیک، محتوا ثابت است و بدون کد نویسی مجدد امکان تغییر یا اضافه کردن محتوا وجود ندارد.
داینامیک: سایت داینامیک برعکس سایت استاتیک بوده و کار با این وب سایت ها راحت تر و بهتر می باشد. در این سایت ها فقط یک بار کدنویسی نیاز است و پس از آن می توان محتوا را تغییر داد.

برنامه نویسی برای سایت اختصاصی

برای طراحی یک سایت اختصاصی به یک نفر فرانت اند کار و یک نفر بک اند کار نیاز است.
قالب سایت و هر چیزی که در ظاهر سایت مشاهده می کنید مربوط به فرانت اند می شود که به آن سمت کاربر یا کلاینت ساید نیز گفته می شود. و توسط یک کد نویس فرانت اند، کدنویسی می شود. معمولا برای کد نویسی فرانت انت معمولا از زبان های  HTML, CSS و یا جاوا اسکریپت استفاده می شود.
اطلاعاتی که بین کاربر و سرور انجام می شود مانند ثبت نام،ایجاد پنل های مدیریتی، کامنت گذاری و … مربوط به بک اند یا سمت سرور و یا سرور ساید، هستند. و معمولا با پایگاه داده سر و کار دارند. این قسمت نیز توسط یک بک اند کار و معمولا با زبان PHP، سی شارپ، پایتون، پرل، جاوا اسکریپت و … برنامه نویسی می شود. 

سایت ها و قالب های آماده

سایت های آماده از یک سیستم مدیریت محتوا CMS و یک سایت اختصاصی تشکیل شده که همزمان به چند نفر می توان فروخت.
قالب های آماده نیز شامل یک قالب اختصاصی ست که برای سیستم مدیریت محتوای عمومی مانند وردپرس طراحی شده و فروخته می شود.می توان برای ساخت سایت از قالب های آماده وردپرس استفاده کرد. برای طراحی سایت با وردپرس نیاز به یک نفر وردپرس کار با تجربه دارید که سایت را متناسب با هدف دلخواه شما و با نصب افزونه های مورد نظر طراحی کند.

ساختار URL

URL مخفف Uniform Resource Locator بوده است که به یک آدرس سایت اشاره دارد. یک آدرس متشکل از قسمت های پروتکل، زیر دامنه، دامنه، دامنه سطح بالا و مسیر می باشد.
پس نیاز است تا یک نام برای دامنه انتخاب کرده و دامنه سطح بالا (ir , .com.) را خریداری نمایید. پروتکل ها ( http یا https) برای برقراری ارتباط مرورگر شما با سرور های دیگر استفاده می شود. زیر دامنه نیز معمولا www است که قبل از نام دامنه می آید.

خرید هاست

 هاست بخشی از یک سرور و به معنی میزبانی فضای وب می باشد. در نظر بگیرید سرور یک کامپیوتر است که همیشه روشن و متصل به اینترنت است. این سرور ممکن است به چند بخش تقسیم شود که همان هاست است. پس از کد نویسی سایت و تعیین نام دامنه و طراحی قالب سایت، باید به فکر خرید هاست باشید تا بتوانید سایت خود را راه اندازی و در دسترس کاربران قرار دهید. هاست ها در انواع میزبانی اشتراکی، سرور نیمه اختصاصی، سرور اختصاصی، فضای ابری و … وجود دارند که بنا بر نیاز و بودجه خود می توانید هاست مورد نظر را خریداری کنید.

بهینه سازی موتور جستجو (SEO)

طراحی اختصاصی سایت، همچنین شامل بهینه سازی موتور جستجو یا به اختصار سئو (SEO) نیز می شود. سئو سایت این اطمینان را می دهد که وب سایت ما در صفحه نتایج موتور جستجوهایی مثل گوگل یا بینگ و … به کاربران نمایش داده شود. در واقع سئو سایت اقداماتی است که به محتواها و صفحات وب سایت ما کمک می کند تا در رتبه بندی صفحه نتایج گوگل به مرتبه های بالاتری دست یابد که این امر باعث افزایش ترافیک و فروش سایت می شود.
سئو مراحل مختلفی دارد که انجام آن نیازمند یک سئو کار است تا این کار را به بهترین نحو انجام دهد تا بتواند سایت را مورد توجه موتورهای جستجو قرار دهد.

طراحی سایت 2

طراحی سایت 2

هدف از طراحی سایت

تا چند سال پیش، معمولا هدف از طراحی سایت ها فقط تبلیغات شرکت ها یا کسب و کار بود. ولی امروزه صاحبان کسب و کار ها علاوه بر تبلیغات به فکر افزایش اعتبار خود در بین مشتریان نیز هستند تا در نتیجه ی تبلیغ و کسب اعتبار بیشتر، به فروش و در آمد بالا دست یابند.
در کل اهدافی که هر شخصی از ایجاد یک سایت دارد متفاوت است و می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. ولی هدف های اصلی از ایجاد سایت را می توان اطلاع رسانی در مورد کسب و کار یا خدمات، معرفی محصول یا خدمات، فروش و درآمد بیشتر، تسهیل در انجام خرید و … در نظر گرفت.

اهمیت طراحی سایت

  • طراحی سایت به شما کمک می کند تا برند و کسب و کار خودتان را در معرض دید مردم قرار بدهید و در صورتی که از استراتژی و رویکرد کارآمدی در بازاریابی بصری استفاده کنید، وب سایت شما می تواند مخاطبان بسیاری را جذب و آنها را به مشتری تبدیل کند. کاربران با وب سایت هایی تمایل به همکاری یا خرید دارند که بتوانند به آن اعتماد کنند یا با آن اعتماد برقرار کند یا برایشان مفید باشد. به همین دلیل کار با طراحان حرفه ای سایت بسیار مهم است. یک برنامه نویس ماهر می تواند نیازهای برند و کسب و کار شما را تجزیه و تحلیل کند و از ابزارهای مناسبی برای ظاهر کلی آن استفاده کند.
  • دیگر در دنیای امروز کسب و کار ها بدون ایجاد سایت و استفاده از بازاریابی های دیجیتال نمی توانند پیشرفت زیادی داشته باشند، به همین دلیل اقدام به راه اندازی سایت می کنند. کسب و کار هایی که به فکر فروش آنلاین و کسب جایگاه در گوگل نیستند به مرور زمان با شناخته تر شدن رقیبانشان بین مردم، کم کم مشتری های خود را از دست خواهند داد. امروزه هر فردی که قصد خرید محصولی را دارد ابتدا در گوگل در مورد آن محصول تحقیق کرده و سپس برای خرید محصول اقدام می کند.
طراحی سایت 3

طراحی سایت 3

مزایای طراحی سایت

با توجه به موارد گفته شده فهمیدیم که امروزه طراحی سایت از اهمیت بالایی برخوردار گردیده است. در ادامه مزایای طراحی سایت را بررسی می کنیم.

شبانه روزی بودن سایت:

یک فروشگاه اینترنتی به صورت 24 ساعته آنلاین است و مشتری می تواند در هر ساعت از شبانه روز که بخواهد وارد سایت شده و درباره محصول مورد نظر خود تحقیق کرده و اقدام به خرید نماید.

بازاریابی آنلاین:

تبلیغات و بازاریابی در دنیای اینترنت بسیار ساده تر و سریع تر از بازاریابی های سنتی خواهد بود و با یک سئوی اصولی می توان به رتبه های بالای گوگل رسیده و در بین کاربران و مشتریان شناخته تر شد.

حراجی ها:

بیشتر مردم ترجیح می دهند اجناس و محصولاتی را که در تخفیف هستند خریداری نمایید. ولی حراجی های حضوری و فروشگاه هایی که سایت نداشته و در اینترنت فعالیت ندارند را از دست می دهند. به همین دلیل ترجیح می دهند در اینترنت به دنبال این حراجی ها باشند و از فروشگاه های اینترنتی خریدشان را انجام دهند.

اقتصادی بودن:

ممکن است به نظر به برسد تبلیغات به روش های سنتی و یا تبلیغات در فضاهای مجازی و از طریق صفحات پربیننده، نیاز به هزینه کمتری داشته باشد. ولی باید به این نکته توجه کنید که این تبلیغات دائمی نبوده و شما تنها برای تبلیغ در یک مدت محدود پول پرداخته اید، شما برای دیده شدن برای همیشه و بطور دائم نیاز دارید که هر دفعه پس از اتمام زمان تبلیغ برای تبلیغ دوباره، هزینه پرداخت کنید که این به نفع شما نخواهد بود. در ایجاد یک سایت ویژه برای کسب و کارتان فقط در همان ابتدا فقط یک بار هزینه طراحی سایت را پرداخت می نمایید و پس از آن مبلغی را سالانه برای تمدید هاست پرداخت خواهید کرد که این هزینه در برابر درآمدی که پس از طراحی سایت به دست خواهید آورد، ناچیز است.

در طراحی سایت به چه نکاتی توجه کنیم؟

همانطور که قبلا گفتیم، طراحی وب سایت می تواند وجهه قدرمندی از کسب و کار بزرگ تجاری به نمایش بگذارد و یکی از ستون های اصلی بیزینس باشد. اما باید گفت به مانند دیگر جنبه های هر کسب و کاری، طراحی سایت نیاز به رعایت یک سری نکات است و باید بر اساس تصمیمات درستی برنامه ریزی شود. انتخاب های اشتباه می تواند تاثیر منفی در حضور شما در اینترنت بگذارد. در ادامه برای طراحی وبسایت و ارائه قدرتمند آن، به نکاتی اشاره می کنیم:

زیباشناسی:

هر زمان که مردم درباره طراحی سایت بحث می کنند، ظاهر سایت چیزی است که بیشتر به آن توجه می شود. این ظاهر به رابط کاربری و تجربه کاربری بستگی دارد. اینکه از رنگ و گرافیکی استفاده کنید که با ماهیت وب سایت سازگار باشد و کاربران بتوانند در کنار ارتباط گیری، با آن تعامل کنند.

قابلیت استفاده بهتر:

هرگز فراموش نکنید که افراد واقعی از وب سایت شما استفاده خواهند کرد، بنابراین طراحی وب سایت باید قابلیت استفاده خوبی داشته باشد. منظور از قابلیت استفاده، این است که وب سایت شما توسط تمامی افراد با سلیقه های مختلف جستجو شود. سادگی لازم را داشته باشد و از دکمه ها و منو های اضافی پرهیز شود.

کیفیت محتوا:

حتی اگر دیگر کامپوننت یا عناصر وب سایت نیز به نحو عالی طراحی شوند و کار کنند، در صورتی که وب سایت شما، محتوای مفید و باارزشی نداشته باشد، به درد نمی خورد. در واقع محتوای شماست که در اغلب مواقع کاربران را به سمت وب سایت شما جذب می کند. از این رو است که در استراتژی دیجیتال کسب و کار ها، بازاریابی محتوا در اولویت اول قرار دارد و تلاش می کنند محتوای باکیفیتی برای جذب مردم به خواندن و به اشتراک گذاری آن ارائه کنند. محتوا باید به گونه ای نگاشته شود که با ارائه اطلاعات صحیح و مناسب به زمان کاربران ارزش قائل شود.

سرعت:

احتمالا شما هم به هنگام سرچ کلمه ای، وارد یک سایتی شده اید و بعد از اینکه لود شدن سایت، کمی طول کشیده، از آن خارج شده اید. بررسی ها نشان می دهد که در صورتی که بالا آمدن وب سایت شما، بیشتر از 3 ثانیه طول بکشد، نرخ پرش (bounce rate) شما 38 درصد افزایش می یابد که این یک عامل منفی برای وب سایت شماست.

سازگاری با موبایل:

طبق آخرین آمار، دستگاه های تلفن همراه بیش از 50 درصد از کل ترافیک آنلاین را تشکیل می دهند. این بدان معناست که اگر وب سایت شما به درستی روی گوشی های هوشمند و تبلت ها بارگذاری نشود، ممکن است تقریباً نیمی از مخاطبان بالقوه خود را از دست بدهید! برای جلوگیری از این مورد، شرکت طراحی سایت استراتژی ای تنظیم می کند تا اطمینان حاصل شود که محتوای شما با صفحات موبایل نیز سازگار باشد یا به عبارت دیگر وب سایت شما ریسپانسیو شود. منظور از ریسپانسیو کردن سایت، تنظیم و سازگار کردن صفحات وب به نمایشگرهای دستگاه های مختلف مثل تبلت و لپ تاپ و موبایل است.

طراحی سایت 4

طراحی سایت 4

بدترین اشتباهات طراحی وب

طراحی سایت و پشتیبانی از آن به تقویت ثبات و قدرت برند شما از طریق تجارت بصری و کیفیت کمک می کند. با این حال، نتایج خوب تنها زمانی به دست می آیند که از یک سری اشتباهات که پتانسیل خنثی کردن تلاش های شما را دارند، خودداری کنید. در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می کنیم.

  • در نظر نگرفتن مخاطب هدف خود به هنگام برنامه ریزی و اجرای طرح
  • استفاده از عناصر بسیار زیاد که باعث حواس پرتی کاربر می شوند.
  • عدم وجود دعوت به اقدام مناسب برای هدایت مشتریان بالقوه به انجام خرید
  • مستند نکردن تصمیمات طراحی وب تا در آینده از آنها برای بررسی استفاده کرد.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی

ممکن است در انجام هرکاری شما نیز مانند سایرین، قبل از هر چیزی ترجیح دهید قیمت انجام آن را بدانید. در طراحی سایت فروشگاهی نیز بدون اطلاع از مراحل انجام کار و هزینه های آن برای طراح کننده سایت و … در مورد قیمت آن می پرسید و چون اطلاع زیادی در این باره ندارید، احساس می کنید هزینه طراحی سایت فروشگاهی بالاست.

قیمت طراحی سایت

بسته به این که حجم وب سایت چه اندازه باشد و از چه زبان هایی در طراحی آن استفاده شود. این وظیفه به چه تیمی با چه سطح تخصصی سپرده شود قیمت طراحی وب می تواند متغییر باشد. استفاده از قالب ها و سیستم مدیریت محتوای آماده ای مثل wordpress یا جوملا در طراحی وب سایت، مطمئنا هزینه کمتری نسبت به سایت هایی که هر بخش آن، مثل بک اند، فرانت اند، رابط کاربری و … توسط متخصص جداگانه ای طراحی شده، دارد.

طراحی سایت 3

طراحی سایت 5

مهم ترین مهارت ها برای طراحی وب سایت

باتوجه به اهمیت این حوزه، حال می خواهیم به مهارت هایی اشاره کنیم که شخص یا شرکتی که می خواهد خدمات طراحی سایت ارائه دهد، باید در برنامه ریزی و اجراهای خود از آنها استفاده کند.

  • تسلط به زبان هایی مثل HTML و CSS و JAVASCRIPT و فریمورک هایی مثل REACT برای طراحی فرانت اند سایت
  • تسلط به زبان هایی مثل پایتون یا php و فریمورک هایی مثل جنگو یا لاراول برای طراحی بک اند سایت
  • تسلط به UI و UX برای ارائه هرچه بهتر ظاهر کلی سایت
  • تسلط به سئو سایت برای ارتقای رتبه وب سایت در صفحه نتایج موتور جستو (SERP)

و چندین مهارت مدریتی دیگر که پرداخت به آنها خارج از محتوای این مقاله است.

سخن آخر

چنانچه کسب و کاری دارید و می خواهید بعد اینترنتی آن را راه اندازی کنید. چناچه خدمات یا محصولاتی دارید که فکر می کنید در بستر اینترنت می توانید به مردم بفروشید، داشتن وب سایت چیزی است که به آن نیاز دارید. شرکت افرند، با بیش از چند سال تجربه و با داشتن سابقه همکاری به کسب و کارهای نوپا و بزرگ، آماده طراحی وب سایت اختصاصی شما است. همینطور می توانید از طریق صفحه افرند با نمونه طراحی سایت آشنا شوید. با شماره تماس های زیر تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

منبع :  افرند وب