مشاوره رایگان۰۹۳۵۹۷۳۳۲۰۶

طراحی اپلیکیشن

مردم امروز بیشتر از هر زمان دیگری از موبایل‌هایشان استفاده می‌کنند. آمارها نشان می‌دهد که مردم آمریکا روزانه ۵ ساعت در موبایل‌هایشان وقت می‌گذرانند. بیشتر این زمان صرف گشت‌وگذار در اپ‌ها و وبسایت‌های مختلف می‌شود. به همین خاطر است که گردش مالی صنعت اپلیکیشن‌های موبایلی در سال‌های اخیر، جهش خیره‌کننده‌ای داشته است. بسیاری از کسب‌وکارها برای افزایش درآمد خود به دنبال طراحی اپلیکیشن برای خود هستند. به همین خاطر است که تقاضا برای توسعه‌دهنده و طراح اپلیکیشن، روز به روز افزایش پیدا می‌کند. ضمن این که افرادی که توسعه‌دهنده اپلیکیشن می‌شوند هم می‌توانند درآمد خوبی کسب کنند.

طراحی اپلیکیشن به معنای پروسه‌ای است که در آن یک اپلیکیشن موبایل ساخته می‌شود. در این پروسه معمولاً یک توسعه‌دهنده کارهای فنی و برنامه نویسی موبایل را انجام می‌دهد و یک طراح کارهای مربوط به طراحی رابط کاربری (UI یا user interface) و تجربه کاربری (UX یا user experience) را انجام می‌دهد.

طراحی اپلیکیشن
هاست حرفه ای

هاست حرفه ای

تمامی کسب و کار ها حین را انداختن سایت برای کسب و کارشان باید هاست و دامنه تهیه کنند باید خدمتتان عرض کنیم که هاست انواع مختلفی دارد که یکی از این انواع هاست حرفه ای است که با توجه به نیاز کاربران و توسعه دهندگان از ترکیب چند هاست مانند پرسرعت ، NVME و هاست  SSD طراحی شده است.

انتخاب طراحی و رنگبندی

انتخاب طراحی و رنگبندی

وجود انواع طرح‌ها و قالب‌های آماده در پنل، به شما این امکان را می دهد تا هرچه سریع تر ظاهر اپ دلخواه خود را همانگونه که می‌خواهید طراحی کنید.

وارد کردن محتوا و صفحات

وارد کردن محتوا و صفحات

صفحات نرم افزار موبایل خود را بچینید و محتوای مورد نظر خود مثل متن، عکس، موسیقی و … را وارد کنید. برای مشاهده صفحات بخش افزونه‌ها را مشاهده کنید.

انتشار برنامه در مارکت‌ها

انتشار برنامه در مارکت‌ها

فایل خروجی اپ خود را به صورت استاندارد برای اندروید و iOS از پنل افرند وب دریافت کنید و آن را در مارکت‌های معتبر منتشر نمایید.

نمونه کارهای  خدمات طراحی اپلیکیشن

طراحی رابط کاربری

طراحی رابط کاربری

ذهن انسان همیشه تمایل به زیبایی داشته و همواره این میل انسان با گذشت زمان پابرجا است، یکی از مهم ترین المان ها در یک اپلیکیشن موبایلی‌ رابط‌کاربری و تجربه‌کاربری است شما اگر خلاقانه ترین ایده‌ها را کنار هم جمع کنید در عین حال اگر در اپلیکیشن شما اصول اساسی ui و ux رعایت نشود در نهایت اپلیکیشن شما محکوم به شکست خواهد بود.

معماری های اندروید

معماری های اندروید

همان طور که می دانید انجام هر کار طبق قاعده و چارچوب های معین سبب می شود آن کار به بهترین شکل ممکن انجام شود. استفاده ار یک معماری مناسب در برنامه نویسی اندروید نیز باعث می شود شما یک اپلیکیشن توسعه پذیر و اصولی داشته باشید قطعا در اپلیکیشن های بزرگ باید از یک معماری مناسب استفاده شود.

کدنویسی استاندارد

کدنویسی استاندارد

هر برنامه نویسی که بخواهد به عنوان برنامه نویسی شناخته شود که بسیار در کار خود حرفه ای است باید به صورت کاملا استاندارد کد نویسی کند . که صد در صد کار آسانی نیست و می تواند موجب خستگی زیادی شود اما در پروژه های تیمی لازم است که افراد از بعضی قوانین پیروی کنند. 

امنیت بالا

امنیت بالا

یکی از فاکتور هایی که همیشه برای صاحبان کار مهم بوده است بهبود و افزایش امنیت سایت است. فرقی نمی کند که کسب و کار کوچکی داشته باشید و یا کسب و کار بزرگ، کاربران انتظار یک تجربه ایمن را دارند . روش های مختلفی وجود دارند که بتوان اطمینان مشتریان را جلب کرد اما شما باید برای افزایش امنیت سایتتان گام های اساسی بردارید. 

مراحل خدمات طراحی اپلیکیشن

مستند سازی

مستند سازی

طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی

برنامه نویسی

برنامه نویسی

آموزش

آموزش

تست و رفع باگ

تست و رفع باگ

شروع پشتیبانی

شروع پشتیبانی

طراحی اختصاصی اپلیکیشن مطابق سلیقه مشتری تا چه حد امکان پذیر است؟

مشتری می‌تواند طرح موردنظر خود را با استفاده از Photoshop و یا Illustrator ترسیم کند و یا حتی این امکان وجود دارد که طرح مورد نظر روی کاغذ رسم شود و به تیم طراحی گرافیک ارائه شود.

امکان نمایش تبلیغات در اپلیکیشن وجود دارد؟

بله میتوانید. امروزه تنوع بسیار بالای اپلیکیشن‌های موبایل باعث شده تا کاربران از مرورگرهای خود فاصله گرفته و بیشتری زمان خود را به استفاده از اپلیکیشن‌ها مشغول باشند. به همین دلیل فرصت زیادی را صرف برنامه‌های خود می‌کنند. این امر باعث شده تا قرار دادن تبلیغات در اپلیکیشن به وجود بیاید.

چرا به طراحی اپلیکیشن نیاز دارید؟

با ارسال نوتیفیکیشن برای کاربر، ارائه خدمات به صورت آفلاین، امکان ارتباط آسان کاربر و مشتری با شما ، کاهش هزینه های تبلیغات و وارد کردن کسب و کارشما را به بازارهای جدیدی و نهایتا ارتقا برند شما از جمله دلایل طراحی اپلیکیشن هستند.

قیمت طراحی اپلیکیشن موبایل چقدر است؟

اپلیکیشن یک کالا و محصول مشخص نیست که بتوان قیمت قطعی برای آن اعلام کرد، در واقع قیمت طراحی اپلیکیشن به نیازها و ملزومات یک کسب و کار خاص و انتظارات کارفرما بستگی دارد. اگر برای کسب و کار خود و ارتقا و رونق آن ارزش قائلید، نباید جذب جملات تبلیغاتی مثل طراحی اپلیکیشن ارزان و یا طراحی اپلیکیشن رایگان شده و ارزش و اعتبار خود را زیر سوال ببرید.

معمولا طراحی اپلیکیشن چه مدت زمان می برد؟

زمان آن به نوع اپلیکیشن مورد نیاز و ملزومات کسب و کار شما و توقعتان از یک اپلیکیشن بستگی دارد و نمی توان زمان مشخصی برای آن در نظر گرفت.

طراحی کاملا متریال

طراحی کاملا متریال

افرند وب تمام تلاش خود را نموده است تا در ساخت و طراحی اپلیکیشن های خود (UI & UX) از بروزترین و بهترین گزینه ها برای تعامل کاربران با اپلیکیشن استفاده نموده و اصول کاربرپسند بودن و زیبایی آن ها را رعایت نماید.

ارتقای امکانات و آپدیت منظم

ارتقای امکانات و آپدیت منظم

قطعا دغدغه بسیاری از کاربران پس از طراحی اپلیکیشن ، آپدیت و افزایش امکانات و توانایی ارائه ورژن های بعدی اپ هایشان است. زیفا با ارائه آپدیت های منظم و کاربردی این مهم را برای شما فراهم کرده است.

دارای پوسته کاملا لایو

دارای پوسته کاملا لایو

اپ طراحی شده توسط فناوری اطلاعات افرند، قابلیت های سفارشی سازی و تغییرات زیادی را دارند. شما می توانید هرگونه تغییرات مد نظرتان در تم ، رنگبندی منوها ، تصاویر ، اسلایدر و ... را بصورت زنده بر روی اپ اعمال نمایید.

پشتیبانی دائمی اپلیکیشن

پشتیبانی دائمی اپلیکیشن

تمامی اپ های طراحی شده توسط افرند وب دارای پشتیبانی دائمی می باشند و این بدین معنی است که در صورت بروز هرگونه مشکل در اپلیکیشن یا در صورت نیاز به ارتقای امکانات آن می توانید روی کارشناسان ما حساب کنید.

تعرفه خدمات طراحی اپلیکیشن

پایه پیشرفته حرفه ای سفارشی
طراحی اپلیکیشن خدماتی 25 میلیون تومان 30 میلیون تومان 40 میلیون تومان پس از بررسی فنی
طراحی اپلیکیشن فروشگاهی 25 میلیون تومان 35 میلیون تومان 50 میلیون تومان پس از بررسی فنی
اپلیکیشن مارکت پلیس 30 میلیون تومان 40 میلیون تومان 60 میلیون تومان پس از بررسی فنی
طراحی اپلیکیشن رزرواسیون 30 میلیون تومان 40 میلیون تومان 50 میلیون تومان پس از بررسی فنی
طراحی اپلیکیشن آژانس مسافرتی 30 میلیون تومان 40 میلیون تومان 50 میلیون تومان پس از بررسی فنی
طراحی اپلیکیشن خدمات زیبایی و سالن 20 میلیون تومان 25 میلیون تومان 30 میلیون تومان پس از بررسی فنی
مشاوره و کارشناسی تماس بگیرید تماس بگیرید تماس بگیرید تماس بگیرید

طراحی اپلیکیشن

تمامی برنامه هایی که روی موبایل خود نصب دارید و از آنها برای سفارش آنلاین غذا، خرید بلیط و وسایل فروشگاهی و گرفتن تاکسی استفاده می کنید، همگی آن ها به نوعی یک اپلیکیشن می باشند. برنامه های کاربردی که زندگی ما را به طرز چشمگیری سهولت داده اند. به طبع آن، ما حاضر شده ایم که در قبال این خدمات، به صاحبان این اپلیکیشن ها و کسب و کارشان هزینه پرداخت کنیم. 

همینطور می توان گفت روز به روز نیاز ما به اپلیکیشن ها رو به افزایش است و در مقابل، کسب و کارهای جدیدی در قالب یک اپلیکیشن ظهور می کنند و یا کسب و کارهای قدیمی به طراحی اپلیکیشن رو می آورند.

 

 در این مقاله به بررسی موارد زیر خواهیم پرداخت.


•    طراحی اپلیکیشن چیست؟
•    UI، رابط کاربری
•    UX، تجربه کاربری
•    تفاوت UI و UX
•    اهمیت طراحی اپلیکیشن
•    مزایای طراحی اپلیکیشن
•    امکانات طراحی اپلیکیشن
•    مراحل طراحی اپلیکیشن
•    زبان های مهم برای طراحی اپلیکیشن
•    قیمت طراحی اپلیکیشن
•    چرا باید اپلیکیشن برای کسب و کار خود داشته باشیم؟

طراحی اپلیکیشن چیست؟

طراحی اپلیکیشن با دو مفهوم رابط کاربری، چیزی که ما آن را به اسم UI می شناسیم و تجربه کاری یا همان UX عجین شده است. به عبارتی برای طراحی اپلیکیشن باید به این دو مفهوم پرداخت.

UI، رابط کاربری

طراحی رابط کاربری به مواردی مثل رنگ، فونت، درستی عناصر رابط و ظاهر کلی اپلیکیشن می پردازد تا اطمینان حاصل شود که کاربران به راحتی از اقدامات اپلیکیشن استفاده کنند و ظواهر اپلیکیشن حس خوبی به کاربر منتقل کند. طراحی رابط کاربری تلفیقی است از مفاهیم طراحی تعامل، طراحی بصری و معماری اطلاعات که مجموع ترکیب هنرمندانه این مفاهیم، هنر طراحی رابط کاربری را شکل می دهند. برای مثال، رنگ دکمه های اپلیکیشن، تم کلی برنامه و سایز تصاویر جز طراحی رابط کاربری در طراحی اپلیکیشن محسوب می شود.

UX، تجربه کاربری

بطور کلی تجربه کاربری به عملکرد و قابلیت استفاده هرچه بهتر اپلیکیشن می پردازد. در بیان و توضیح تجربه کاربری، مثال معروفی است که طراحان از آن استفاده می کنند و آن، سفر بهتری است که کاربر در هنگام تعامل با وب سایت یا اپلیکیشن، تجربه می کند. هرچقدر که این تعامل یا سفر، برای کاربر راحت تر باشد، طراح تجربه کاربری در کار خود موفق عمل کرده است. طراحان تجربه کاربری باید بدانند که مخاطبان یا کاربران بیشتر به دنبال چه اطلاعاتی هستند یا به چه اطلاعاتی بیشتر اهمیت می دهند.

 

چگونه این اطلاعات را دریافت می کنند یا با آن تعامل برقرار می کنند. اگر بخواهم عامیانه بگویم، طراحان تجربه کاربری به دنبال حذف مواردی در طراحی اپلیکیشن هستند که سعی کرده لقمه را دور سرش بگرداند! برای مثال، شما در یک اپلیکیشن سفارش غذا، باید بتوانید با فشردن چند دکمه، سفارش خود را تکمیل کنید و نیاز به انجام مراحل طولانی نباشد.

تفاوت UI و UX

بطور کلی تجربه کاربری به احساس کاربر به هنگام تعامل با محصول یا خدمات یک اپلیکیشن می پردازد و هدف از آن، تسهیل و کارپسند کردن این تعامل می باشد. درحالی که رابط کاربری به ظاهر صفحات اپلیکیشن، دکمه ها، رنگ ها و سایر ویژگی های بصری مربوط می شود که کاربر برای تعامل با اپلیکیشن از آنها استفاده می کند.

اهمیت طراحی اپلیکیشن

طبق آمار جهانی، تعداد کاربران گوشی های هوشمند در ایران، 58 میلیون نفر است. می توانید حدس بزنید که از این آمار چه تعداد کاربر، روزانه از اپلیکیشن های موبایل استفاده می کنند. اپلیکیشن هایی که به طرز چشمگیری جنبه های مختلف زندگی مردم را تسهیل داده است. سفارش آنلاین غذا گرفته تا خرید لوازم منزل و گرفتن تاکسی اینترنتی، مواردی است که روزانه هزاران بار از طریق اپلیکیشن ها توسط مردم انجام می گیرد.

بیزینس های بزرگی بصورت اپلیکیشن محور شکل گرفته اند که روزانه خدمات مختلفی را به کاربران ارائه می دهند و لذا، طراحی اپلیکیشن به موضوع مهمی برای کسب و کارها تبدیل شده است. اهمیت این موضوع در حدی است که باعث ایجاد بازار کار داغی برای برنامه نویسان حوزه اپلیکیشن شده است و مختصصین این حوزه درآمد زیادی از طریق طراحی اپلیکیشن برای شرکت های مختلف کسب می کنند.

مزایای طراحی اپلیکیشن

استفاده از اپلیکیشن هم برای کسی که اپلیکیشن را ایجاد می کند و هم برای کاربر مزیت هایی دارد، که در زیر به چندی از این مزایا اشاره می کنیم:
•    ذخیره سازی داده ها: اپلیکیشن ها اطلاعات کاربران و درخواست ها و نیاز آن ها را به طور اتوماتیک ثبت و ذخیره می نمایند. تا در ورودهای بعدی و استفاده کاربر از اپلیکیشن برای رفع نیاز خود، دوباره اقدام به ورود اطلاعات نداشته باشد و بتوانند سریع تر کار خود را انجام دهد.
•    تعامل با کاربران: با گسترش تکنولوژی و افزایش استفاده مردم از سایت ها و اپلیکیشن ها، همکاری و تعامل مردم با شرکت ها و صاحبان کسب و کار ها از این طریق بیشتر شده است. با وجود اپلیکیشن ها، مشتریان و کاربران در هر لحظه می توانند از طریق اپ با کسب و کار یا خدمات شما در ارتباط باشند.
•    ارائه خدمات بهتر: با بررسی نیاز های مردم و همچنین تحلیل رقبا می توانید بفهمید که مشتریان بیشتر دنبال چه چیزهایی هستند. در این صورت می توانید اپلیکیشنی متناسب با نیاز کاربران طراحی کرده و خدمات یا محصولاتی با کیفیت بیشتر و بهتر به مردم ارائه نمایید.
•    فروش و درآمد بیشتر: با ارائه خدمات مفید و باکیفیت به مردم و همچنین رفع نیازهای کاربران و مشتریان، کاربران بیشتری جذب شده و در نتیجه فروش و درآمدتان افزایش می یابد.

 

سایر مزایایی که یک اپلیکیشن مفید و خوب می تواند داشته باشد:

•    ارائه بهتر و سریع تر خدمات
•    امکان فروش و پرداخت آنلاین
•    تعامل بهتر با مشتریان
•    بیشتر و بهتر دیده شدن بین سایر رقبا
•    ارتباط نزدیک با کاربران
•    کمک به توسعه برند و کسب و کار شما
•    معرفی محصولات و خدمات
•    دسترس بودن در تمام ساعات شبانه روز
•    افزایش راه های ارتباطی با مشتریان
•    ارسال نوتیفیکیشن

امکانات طراحی اپلیکیشن

ویژگی های هر اپلیکیشنی بسته به نوع فروشگاهی، خدماتی، آموزشی و … می تواند متفاوت باشد. بیشتر اپلیکیشن ها به منظور فروش خدمات یا محصول راه اندازی می شوند که این اپلیکیشن ها باید امکانات زیر را داشته باشند:

ایجاد حساب کاربری

یکی از ویژگی های ضرورری در اپلیکیشن ها، ثبت نام کاربر است. ثبت نام از راه های ارسال ایمیل، پیام و … صورت می گیرد. البته گاهی در برخی اپلیکیشن ها ممکن است برای جلب اعتماد بیشتر مشتریان، خرید اول بدون ثبت نام انجام گیرد.

پرداخت آنلاین 

درگاه های بانکی برای پرداخت سریع و آنلاین حتما باید در اپلیکیشن ها به خصوص اپلیکیشن های فروشگاهی وجود داشته باشند، در واقع طراحی اپلیکیشن های فروشگاهی بدون سیستم پرداخت آنلاین امکان پذیر نیست.

کاتالوگ محصولات

یکی دیگر از ویژگی های ضروری که در طراحی اپلیکیشن اهمیت زیادی دارد، کاتالوگ محصولات است. این کاتالوگ باید تمام محصولات شما را همراه با مشخصات آن مانند رنگ، سایز، قیمت، جنس و … معرفی نماید تا کاربر بتواند محصول مورد نظر خود را سریع تر بیابد.

سبد خرید

خرید از یک اپلیکیشن بدون وجود سبد خرید تقریبا امکان پذیر نیست. در اپلیکیشن باید یک سبد خرید وجود داشته باشد تا مشتری بتواند محصولات خود را به سبد خرید اضافه کرد و در آخر بتواند تمام خرید های خود را مشاهده و در صورت نیاز آن ها را ویرایش نماید. یک سبد خرید خوب باید طراحی گرافیکی و ظاهری ساده داشته باشد تا کاربر بتواند به آسانی محصول خود را به آن اضافه کند، امکان حذف یا اضافه محصول در سبد وجود داشته باشد، همچنین باید مبلغ قابل پرداخت را محاسبه و به کاربر نمایش دهد.

لیست علاقه مندی ها

در زمانی که مشتری به اینترنت دسترسی ندارد و یا هنگامی که قصد دارد خرید را در زمان دیگری انجام دهد، این قسمت امکان ذخیره محصول را به کاربر می دهد. و در واقع مانند این است که یک پیش فاکتور برای خود آماده می کند، تا در هنگام خرید سریع و راحت تر محصولات خود را به سبد خرید اضافه نماید.

امکان جست و جو و فیلتر

این قسمت نیز به کاربر کمک می کند تا با استفاده از جست و جوی نام محصول مورد نظر، سریع تر آن را بیابد. فیلتر نیز این امکان را به مشتری می دهد تا محصولات را بر اساس قیمت، برند، نوع و یا سایر ویژگی های محصول دسته بندی کند.

 

نظر سنجی

کاربران با استفاده از این ویژگی، نظرات و تجربیات خود را در استفاده از یک محصول، به اشتراک می گذارند تا سایر کاربرانی که قصد خرید آن محصول را دارند از آن نظرات استفاده کرده و انتخاب بهتری داشته باشند.

پشتیبانی

یکی از ویژگی هایی که برای کاربران مهم است، وجود پشتیبانی برای یک اپلیکشین است تا مشتری در صورت نیاز بتواند سوالات خود را از پشتیبان بپرسد و یا در صورت نقص یا صحیح نبودن محصول ارسالی به راحتی بتواند از پشتیبان راهنمایی گرفته و محصول را عودت دهد.

جست و جوی نزدیک ترین فروشگاه

این قسمت بیشتر در فروشگاه های زنجیره ای مورد استفاده قرار می گیرد، این بخش به مشتری این امکان را می دهدکه بتواند نزدیک ترین فروشگاه را یافته و از آن فروشگاه خرید نماید تا سریع تر و با هزینه ارسال کم تر به دستش برسد.

چت آنلاین

با استفاده از چت آنلاین مشتری می تواند سوالات خود را از مشاوران آنلاین بپرسد، با استفاده چت آنلاین سوالات از طریق یک بات پاسخ داده می شوند و نیاز به حضور همیشگی پشتیبان نیست و بعدا می تواند به مکالمه اضافه شود.

امکان جست و جوی صوتی

با استفاده از این ویژگی کاربر می تواند با گفتن نام محصول مورد نظر خود، تمام محصولات مربوطه با تمام مشخصات و ویژگی ها به مشتری نشان داده خواهد شد.

مراحل طراحی اپلیکیشن

برای طراحی اپلیکیشن ابتدا باید مشخص شود که اپلیکیشن به چه منظوری طراحی می گردد،‌بازی ، آموزشی، خدماتی و … پس از تعیین هدف طراحی اپلیکیشن، باید مراحل زیر طی شوند:

  • تعیین بودجه: برای طراحی اپلیکیشن باید نسبت به هدفی که از طراحی دارید، بودجه ای را برای آن در نظر بگیرید.
  • پلتفرم: باید بررسی کنید که کدام پلتفرم برای پیاده سازی اپلیکیشن شما مناسب تر است.
  • بررسی موفقیت و باز خورد: باید بررسی و تعیین کنید که چه تعداد دانلود و چند کاربر خواهید داشت.
  • ویژگی های اپلیکیشن: اپلیکیشنی که طراحی می کنید باید با کیفیت و جذاب باشد تا بتواند مخاطب را تشویق به استفاده کند.
  • انتشار اپلیکیشن: پس از منتشر شدن اپلیکیشن باید به فکر تبلیغ و معرفی آن باشید.

زبان های مهم برای طراحی اپلیکیشن

از آنجا که اکثر سیستم عامل های گوشی های هوشمندی که ما از آنها استفاده می کنیم، اندروید و ios است، زبان هایی مورد استقبال برنامه نویسان قرار می گیرد که بشود از طریق آنها اپلیکیشن موبایل نوشت. در ادامه به برخی از این زبان ها اشاره می کنیم.


جاوا / java 

یکی از پرسرعت ترین و قدرتمند ترین زبان های حال حاضر دنیا، جاوا می باشد. برنامه نویسیان از طریق برنامه نویسی به زبان جاوا در محیط android studio، اپلیکیشن های خود را برای سیستم عامل های اندرویدی توسعه می دهند.

Swift

این زبان توسط کمپانی اپل برای نوشتن برنامه های کاربردی برای دستگاه های هوشمند iphone و ipad ساخت و توسعه یافته است. از فریموورک و محیط های xcode و cocoa touch برای نوشتن کد های سوئیفت استفاده می شود.

Kotlin

کمپانی گوگل از زبان کاتلین به عنوان زبان دوم برنامه نویسی برای اندروید یاد می کند. این زبان که توسط کمپانی jetbrains توسعه یافته است، سینتکسی شبیه به زبان جاوا دارد اما قصد دارد بهتر از جاوا عمل کند بطوری که برنامه نویسان و طراحان اپلیکیشن اندرویدی را به سمت خود بکشد.

Dart

زبان دارت و فریموورک معروف آن flutter این روزها یکی از توبورس ترین زبان های حال حاضر است. این زبان که توسط کمپانی گوگل توسعه یافته، به شدت مورد توجه برنامه نویسان سراسر دنیا قرار گرفته و علت آن این است که شما می توانید از کد خود هم خروجی اندرویدی و هم خروجی ios بگیرید. همینطور از این زبان برای توسعه وب سایت نیز می توان استفاده کرد.

 

در کنار این 4 زبانی که معرفی کردیم، از بسیاری از زبان های دیگر مثل پایتون، پی اچ پی و … نیز برای طراحی اپلیکشن ها و توسعه آنها استفاده می شود ولی عمده ترین و پرکاربردترین زبان های حال حاضر را که بخش عمده ای از بدنه اپلیکیشن توسط آن ها برنامه نویسی می شود معرفی کردیم.

قیمت طراحی اپلیکیشن

هزینه طراحی اپلیکیشن به فاکتورهای بسیاری بستگی دارد. نوع تخصص ها و تعداد نیروی انسانی که مورد نیاز است، حجم کلی اپلیکیشن و تعداد صفحات و امکاناتی که باید پیاده سازی شوند، سابقه و روزمه شرکت یا برنامه نویسی که قرار است پروژه را انجام دهد و یا مدت زمانی که لازم است تا پروژه از فاز اجرا خارج شود، می تواند از جمله این فاکتورها باشد.

مطمئنا طراحی اپلیکیشنی که در آن، صرفا داستان های عاشقانه قرار است منتشر شود، نسبت به یک اپلیکیشن فروشگاهی که هزاران محصول در خود دارد یا اپلیکیشینی که روزانه میلیون ها کاربر از آن استفاده می کنند، هزینه و قیمت متفاوتی خواهند داشت. در ادامه بصورت جزئی به فاکتورهایی که روی هزینه نهایی پروژه تاثیر می گذارند، اشاره می کنیم. برای اطلاع از قیمت طراحی اپلیکیشن با مشاوران تیم افرند وب در ارتباط باشید.

فاکتورهایی که روی هزینه نهایی پروژه تاثیر می گذارند

  1. مقیاس پروژه: که شامل ویژگی هایی است که شما نیاز دارید طراحان در اپلیکیشن شما پیاده سازی کنند.
  2. طراحی UI و UX: برای اینکه اپلیکیشن شما، به عنوان یک بیزینس رشد کند و یک تجربه درون برنامه ای عالی برای کاربران فراهم کند، نیاز است که روی UI و UX اپلیکیشن خود هزینه کنید.
  3. پیچیدگی فنی اپلیکیشن: یکی از پیچیدگی های فنی، سطح امنیتی است که نیاز دارید روی اپلیکیشن شما پیاده سازی شود طوری که اطلاعات کاربران تان در امان باشد. از دیگر پیچیدگی های فنی، می توان به سرعت و دیتابیس اپلیکیشن اشاره کرد.
  4. هاست: بستگی به سرعتی که نیاز دارید یا نوع سرور و میزبانی که انتخاب می کنید، ممکن است هزینه های مختلفی را به شرکت های ارائه دهنده این خدمات پرداخت کنید.
  5. مهلت طراحی اپلیکیشن: اینکه شما پروژه خود را برای چه مدتی آماده بخواهید، بستگی به این دارد که به چه تیمی با چه تعداد نیروی کار یا چه سطح تخصصی بسپارید و مطمئنا در تعیین مقدار هزینه نیز تاثیر خواهد داشت.
  6. نوع قرارداد: هر شرکت کامپیوتری یا هر برنامه نویسی، مفاد قراردادی مخصوص خودش را دارد. ممکن است در قرارادی هزینه کل پروژه ثابت در نظر گرفته شود و در قرارداد دیگری هزینه متغیر باشد. همینطور ممکن است در قراردادی مهلت پروژه ثابت باشد و در قرارداد دیگری مهلت پروژه نامشخص باشد.
  7. نوع شرکت طراح، تجربه و موقعیت مکانی آن: همانطور که در مورد 5 نیز اشاره کردیم، اینکه پروژه شما به چه تیمی با چه سطح تخصصی سپرده شود و یا موقعیت مکانی شرکت، در شهر خود شما باشد یا در شهر دیگری، تمامی این عوامل هزینه نهایی را می تواند کاهش یا افزایش دهد.

 

سفارش اپلیکیشن

همینطور که در بالا گفتیم، در کشورمان 58 میلیون نفر از گوشی هوشمند استفاده می کنند. استفاده این کاربران از اپلیکیشن های کاربری برای امور روزانه خود بستری ایجاد کرده که کسب و کارهای نوپا و بزرگ به این سمت سوق پیدا کنند و سعی کنند خدمات و محصولات خود را در این بستر به مشتریان و کاربران ارائه دهند.

سخن اخر

اگر شما هم کسب وکاری دارید که فکر می کنید داشتن اپلیکیشن می تواند در رونق بیزینس تان موثر باشد، می توانید طراحی اپلیکیشن خود را به ما بسپارید. تیم افرند وب با سابقه طراحی اپلیکیشن، کنار شماست، برای دریافت مشاوره رایگان، با کارشناسان با ما در تماس باشید.

نظرات کاربران

احسان احمدی
احسان احمدی
مدیر پروژه تریپ طب

با سلام و خدا قوت به تیم مجرب افرندوب. من هم سایت و هم اپلیکیشن اندروید، ios رو به این تیم سپردم و با کمترین هزینه پروژه ای رو برام انجام دادن که مشابه آن رو با چند برابر هزینه شرکت های دیگر بطور کامل نتونسته بودن انجام بدن. واقعا مفتخر هستم که با این تیم همکاری کردم

دکتر سوگل احمد زاده
دکتر سوگل احمد زاده
بیانگذار وقتم

در مورد ایده نوبت دهی انلاین برای مجموعی از پزشکان با چندین شرکت وارد مذاکره شدیم ولی هر کدام به نوعی نمیتونستن خواسته مارو محقق کنند. تا اینکه از طریق دوستان با مجموعه ایده پردازان هوشمند افرند آشنا شدیم و خدارو شکر هم خواسته هامون رو از یک اپلیکیشن کامل محقق کردن و هم پشتیبانی خوبی بعد از دو سال دارن انجام میدن.

مهندس پاک سرشت
مهندس پاک سرشت
مدیر اجرایی تهران من

با ذکاوت، متعهد، و خوش قول خلاصه ای از مجموعه افرند وب میباشد. پیگیری مداوم و پشتیبانی عالی

روزبه تاج الدینی
روزبه تاج الدینی
بیانگذار فرا وکلا

با سلام. تیم افرند وب مجموعه ای از بهترین های IT که به ندرت میتونید همچین تیمی کامل رو پیدا کنید صبوری و حرفه ای بودن از مشخصات بارزه تک تک اعضاشون هست

مهری جعفری
مهری جعفری
بیانگذار بالسا

افرند وب واقعا در حوزه کاری خود یکی از بهترینهاست. هم متعهد و خوش قول، هم مجرب و حرفه ای، در کل بهتون پیشنهاد میکنم حتما باهاشون برای یک بار هم شده همکاری کنید مطمینا دیگه دغدغه ای در زمینه فضای دیجیتالی نخواهیند داشت.

سؤالات متداول

هدف از طراحی اپلیکیشن چیست؟

سوال ساده‌ای است اما پاسخ آن بستگی به شخصی دارد که در حال مکالمه با او هستید. آیا داشتن اپلیکیشن، برندسازی شما را بهبود می‌بخشد تا مشتریان جدید بدست آورید، یا اینکه باعث ارتقا وفاداری مشتریان می‌شود؟ فهمیدن اینکه کدام هدف یا اهداف مهم هستند، می‌تواند به طراحی یک اپلیکیشن که برای شاخص‌های عملکرد کلیدی خاص قابل بهینه‌سازی است، کمک کند.

تجربه کاربری و نحوه گردش کاربر در اپلیکیشن چگونه است؟

اغلب اپلیکیشن‌هایی را از رقبا یا سایر برندهای موفق می‌بینیم و با خود فکر می‌کنیم: “این همان نمونه‌ای است که برای اپلیکیشن خود به دنبالش بودم”. تحلیل رقبا، یک کار اساسی برای تحقیق و برنامه‌ریزی است. اما درس‌هایی که ازین کار می‌گیریم بایستی برای ساخت یک تجربه جدید و منحصر به فرد برای برند شما استفاده شود، نه یک روش بازاریابی کپی‌برداری شده و دیکته شده.

تامین محتوا چگونه خواهد بود؟

علم به اینکه محتوای شما از کجا می‌آید، قبل از شروع طراحی اپلیکیشن، باعث جلوگیری از بروز دردسرهای بسیاری خواهد شد. چه بخواهید محتوا را از خبرخوان تهیه کنید و چه وبسایت یا شبکه‌های اجتماعی خود را با اپلیکیشن همگام سازی کنید یا حتی روش جدیدی را خلق کنید، به هرحال بایستی در مورد نحوه تامین محتوا تصمیم گیری و اصطلاحا حساب و کتاب کنید

در مورد نگاه و احساس کاربر چه رفتاری خواهید داشت؟

اپلیکیشن‌هایی که در مورد یک برند هستند باید پیوستگی ایجاد کنند. می‌خواهید کاربران بدانند که از اپلیکیشن شما به درستی استفاده می‌کنند؟ با دستورالعمل‌های برندسازی آشنا شوید، از خواص دیجیتالی موجود تقلید کنید، یک محیط نرم افزاری که محقق‌کننده اهداف برند شماست ایجاد کنید. تغییرات ظریف در طراحی، از تصاویر هدر گرفته تا منوها، آیکون و تصاویر پس‌زمینه، می‌تواند تمام تفاوت‌ها در زیبایی ظاهری اپلیکیشن شما را ایجاد کند. 

در نظر دارید اپلیکیشن شما شامل چه ویژگی‌ها و توابعی باشد؟

علاوه بر محتوا، ممکن است بخواهید اپلیکیشن‌تان فعالیت‌های خاصی را انجام دهد، مانند جستجو یا اتصال به شبکه‌های اجتماعی. اگر این‌گونه است باید قبل از شروع تصمیم بگیرید که چه چیزهایی نیاز دارید، به عنوان مثال دکمه تماس یا ارسال ایمیل، نقشه‌های منطقه‌ای، فرم‌ها یا ویجت‌های دیگر. بسته به اهدافتان ممکن است بخواهید برای دسته‌ای خاص از کاربران، محدودیت دسترسی ایجاد کنید. همه و همه باید قبل از شروع کار طراحی و ساخت اپلیکیشن به خوبی و به دقت برنامه‌ریزی و سنجیده شوند.

افرند وب در یک نگاه


شرکت افرند وب یکی از پیشروان در زمینه طراحی سایت و سئو سایت در ایران است. این شرکت با تیمی مجرب، خدمات متنوعی از جمله طراحی سایت تخصصی و طراحی سایت وردپرسی ارائه می‌دهد که به کسب و کارها کمک می‌کند حضور آنلاین خود را تقویت کنند. افرند وب با استفاده از آخرین تکنولوژی‌ها و روش‌های مدرن، سایت‌هایی منحصربه‌فرد و با کیفیت بالا طراحی می‌کند که هم کاربری آسان و هم جذابیت بصری دارند.

افرند وب علاوه بر طراحی سایت، خدمات سفارش سئو سایت را نیز ارائه می‌دهد تا وب‌سایت‌ها در نتایج جستجوی گوگل رتبه بهتری کسب کنند. همچنین، برای کسب و کارهایی که به دنبال راه‌حل‌های مقرون به صرفه هستند، گزینه‌های طراحی سایت ارزان فراهم شده است. با افرند وب، می‌توانید تمام نیازهای خود در زمینه طراحی و توسعه وب‌سایت و بهینه‌سازی موتورهای جستجو را با کیفیت بالا و هزینه مناسب برآورده کنید